veel-gestelde-vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal veelgestelde vragen.

1. In welk format moet ik mijn teksten aanleveren?
U kunt uw tekst in bijna elk format inleveren, zowel digitaal als analoog. Wij werken onder andere met Word-teksten en PDF, maar kunnen ook gesproken teksten vertalen / uitwerken.

2. Hoe lang duurt het voordat ik mijn opdracht weer terug heb?
Hoeveel tijd we nodig hebben voor uw vertaling of correct hangt uiteraard vooral van de lengte van de tekst en het onderwerp af. We zullen echter altijd met u overleggen wanneer de tekst nodig is en spreken een duidelijke termijn af. Daarnaast is bij grote projecten levering in delen ook mogelijk.

3. Hoe vindt de betaling plaats?
Betaling vindt doorgaans achteraf plaats, na het naar u terugzenden van de opdracht. Ongeveer een week na het voltooien van de opdracht ontvangt u van ons een factuur. Onze betaaltermijn is twee weken.
Wanneer er sprake is van een grote opdracht kan het zijn dat we met u een voorschot en/of tussentijdse betaling afspreken.

4. Wat gebeurt er nadat ik mijn opdracht terug heb ontvangen met mijn gegevens?
Standaard is dat uw teksten uiterlijk drie maanden na voltooiing van de opdracht bij ons verwijderd worden. Mocht u willen dat wij dit eerder dan, dan kunt u dat natuurlijk aangeven. Wanneer sprake is van eventuele vervolgopdrachten zullen we met u overleggen of en wanneer wij uw teksten moeten verwijderen.

Niet gevonden wat u zocht? Neemt u dan gerust contact met ons op.